Fourfield Distribution AB

Lästmakargatan 20

111 44 Stockholm

Butikssäljare till Fourfield Premium Outlet/ Barbour, SQO, Barkarby

TJÄNSTEN

Fourfieldkoncernen består idag av tre bolag – ett moderbolag, Fourfield AB, Fourfield Distribution AB och Fourfield Retail AB.

Fourfield Distribution AB driver sedan år 1997 en distributionsverksamhet av varumärket J. Barbour & Sons, Ltd. UK (Barbour) i Norden och Baltikum, och finns idag representerat hos 350 återförsäljare. Bolaget har kontor/showroom i Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors.

Sedan 2019 är Fourfield även distributör av det franska varumärket JOTT (Just Over The Top) på den nordiska marknaden.

Fourfield Retail AB driver sedan 2014 en Premium Outlet i Barkarby/Stockholm. Butiken erbjuder, förutom varumärkena Barbour och JOTT, ett utvalt och säsongsanpassat sortiment från några av de starkaste varumärkena på marknaden.

I september 2018 öppnade koncernen sin första Barbour Flagship Store i Norden på Kungsgatan 33 i Stockholm, där fokus ligger på kundupplevelsen, det brittiska arvet, och att kunna visa upp de olika koncepten.

Koncernen befinner sig i en expansiv fas och letar idag efter nya affärsmöjligheter, både inom distribution av varumärken samt butikslägen för Barbour och JOTT i de nordiska huvudstäderna.

Vi omsätter idag 140 MSEK och har 35 anställda.

Till vår Premium Outlet/ Barbour butik i Barkarby söker vi nu en erfaren butikssäljare med utpräglad servicekänsla och ett brinnande intresse för modebranschen. Butiken har en yta om totalt 243 M2 och ligger vid en av entréerna till Outlet området. Du ingår i ett team om sex personer och din närmaste chef är butikschefen.

Arbetsdagarna är förlagda dagtid/kvällstid vardagar samt varannan helg.

Arbetsuppgifter

Förutom det dagliga service-/säljarbetet ingår även att arbeta med påfyllnad av varor, varuvård, inventeringar, kassaarbete samt hålla snyggt i butik/kassa. Du är en självklar del i teamet och hjälper gärna till där det behövs.

Krav för tjänsterna är att du:

· har minst två års erfarenhet av försäljning inom detaljhandel

· är dokumenterat god säljare

· är van att arbeta både självständigt och i team

· är kommunikativ och initiativrik

· är serviceinriktad och ordningsam

Personliga egenskaper

Du är en driven engagerad, alltid gör ditt bästa för teamet och alltid ser kunden i focus. Du trivs att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med högt i tak. Du har en positiv inställning, agerar professionellt, god samarbetsförmåga och ser till möjligheter och lösningar i stället för problem.

Arbetstid/Varaktighet

6 månaders provanställning med möjlighet till förlängning.

Deltid med tillträde snarast 15-20h/v

Lön

Timlön. Villkor enligt detaljhandelsavtalet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan märkt ”Fourfield Premium Outlet/ Barbour”, senast den 7 februari 2022 till arbeta@fourfield.se

Intervjuer kan påbörjas innan ansökningstiden gått ut.