Fourfield Distribution AB

Lästmakargatan 20

111 44 Stockholm

Butikschef Barbour Flagshipstore, Kungsgatan 33

TJÄNSTEN

Fourfieldkoncernen består idag av tre bolag – ett moderbolag, Fourfield AB, Fourfield Distribution AB och Fourfield Retail AB.

Fourfield Distribution AB driver sedan år 1997 en distributionsverksamhet av varumärket J. Barbour & Sons, Ltd. UK (Barbour) i Norden och Baltikum, och finns idag representerat hos 350 återförsäljare. Bolaget har kontor/showroom i Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors.

Sedan 2019 är Fourfield även distributör av det franska varumärket

JOTT (Just Over The Top) på den nordiska marknaden.

Fourfield Retail AB driver sedan 2014 en Premium Outlet i Barkarby/Stockholm. Butiken erbjuder, förutom varumärkena Barbour och JOTT, ett utvalt och säsongsanpassat sortiment från några av de starkaste varumärkena på marknaden.

I september 2018 öppnade koncernen sin första Barbour Flagship Store i Norden på Kungsgatan 33 i Stockholm, där fokus ligger på kundupplevelsen, det brittiska arvet, och att kunna visa upp de olika koncepten.

Koncernen befinner sig i en expansiv fas och letar idag efter nya affärsmöjligheter, både inom distribution av varumärken samt butikslägen för Barbour och JOTT i de nordiska huvudstäderna.

Vi omsätter idag 140 MSEK och har 35 anställda.

Till vår Barbour Flagshipstore butik på Kungsgatan i Stockholm söker vi nu en erfaren butikschef med utpräglad servicekänsla och ett brinnande intresse för modebranschen. Du och ditt team blir representanter för varumärket Barbour. Butiken har en sälj yta om totalt 182 kvadratmeter. Arbetsdagarna är förlagda dagtid/kvällstid vardagar samt varannan helg.

Du ingår i ett team om sex personer och din närmaste chef är företagets VD.

Arbetsuppgifter

· Driva och ansvara för det dagliga säljarbetet

· Ingår även schemaläggning, ansvara för behovsplanering, inventeringar

· Planera och genomföra marknadsaktiviteter

· Inköp

· Delta i framtagande av dags-/månads-budget

Förutom det dagliga service-/säljarbetet ingår även att arbeta med påfyllnad av varor, varuvård, inventeringar, kassaarbete samt hålla snyggt i butik/kassa. Du är en självklar del i teamet och hjälper gärna till där det behövs.

Krav för tjänsterna är att du:

· Har minst tre års erfarenhet inom mode/detaljhandel

· Är serviceinriktad och dokumenterat god säljare

· Är van att coacha och leda personal mot uppsatta mål

· Är kommunikativ och initiativrik

· Är ordningsam, bra på att planera och organisera verksamheten

Personliga egenskaper

Du är en driven engagerad, alltid gör ditt bästa för teamet och alltid ser kunden i focus. Du trivs att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med högt i tak. Du har en positiv inställning, agerar professionellt, god samarbetsförmåga och ser till möjligheter och lösningar i stället för problem.

Arbetstid/Varaktighet

Heltid ca 38,25 h/v med tillträde snarast, tillsvidareanställning

Lön

Fast månadslön. Villkor enligt detaljhandelsavtalet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan märkt ”BC Barbour”, senast den 7 februari 2022 till arbeta@fourfield.se

Intervjuer kan påbörjas innan ansökningstiden gått ut.